Mencas fileja ar zaļiem zirnīšiem
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Mencas fileja (bez asakām un ādas)500 g
-
Spāņu garšvielas Selection by Rimi12 g
-
Rapšu eļļa I Love Eco12 ml
-
Zaļie zirnīši Rimi400 g
-
Sezama sēklas Rimi30 g
-
Ķiploks10 g
-
Čili zaļais10 g
-
Olīveļļa Rimi Light12 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Laima sula10 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mencas fileju sadali četrās vienādās daļās, ierīvē ar rapšu eļļu un apkaisi ar garšvielām.
Cep uz pannas vai cepeškrāsnī 180 grādos 12-15 minūtes, atkarībā no filejas biezuma.
Pa to laiku uz sausas pannas grauzdē sezama sēklas, tad pielej Light olīveļļu, smalki sagrieztu ķiploku un čili.
Pievieno atsaldētus zaļos zirnīšus un nedaudz pasautē.
Tad pievieno laima sulu un pasniedz siltus kopā ar zivs fileju.