Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Mencas fileja Rimi400 g
-
Dilles0.5 bunte (-s)
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Laims1 gab.
-
Rīvmaize4 ēdamk.
-
Kūpināts bekons50 g
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Mērce
-
Pirmā spieduma olīveļļa60 ml
-
Laims1 gab.
-
Rupja maluma jūras sāls pārslas1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mencas kebaba iesmiņi
Kebabus ietin plāni sagrieztā bekonā un liec gatavoties uz karstām grila oglēm.