Mencas kotletes ar ceptām pupiņām

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Mencas kotletes

  • Mencas smalkmasa
     450 g
  • Olas
     2 gab.
  • Parmas siers
     90 g
  • Rīvmaize
     50 g
  • Paprika (smalki sagriezta)
     0.5 gab.
  • Majonēze
     2 ēdamk.
  • Dižonas sinepes
     2 ēdamk.
  • Lociņi (sasmalcināti)
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Eļļa
      cepšanai

Ceptās pupiņas

  • Pākšu pupiņas (saldētas)
     400 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mencas kotletes ar ceptām pupiņām

Bļodā liec smalkmasu, pievieno pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisi.
No masas veido vienāda izmēra kotletītes.
Pannā uzkarsē eļļu un cep plācenīšus uz vidējas uguns apmēram 5 minūtes no katras puses līdz tie ir zeltaini brūni.
Pākšu pupiņas apcep uz pannas, pievienojot caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku un sāli pēc garšas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes