Mini avokado-mohito kūka

  • Gatavošana 4h
  • Viegli
Mini avokado-mohito kūka
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Kokosriekstu skaidiņas
     2 ēdamk.
  • Sasmalcinātas mandeles
     100 g
  • Zeltainais sīrups
     1 tējk.
  • Nerafinēta kokosriekstu eļļa
     1 ēdamk.

Avokado masa

  • Vidēja lieluma avokado
     2 gabali
  • Laims
     1 gab.
  • Piparmētru lapiņas
      5 gab.
  • Zeltainais sīrups
     2.5 ēdamk.
  • Vaniļas pāksts
      0.5 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mini avokado-mohito kūka

Gatavo pamatni: visas sastāvdaļas liec bļodiņā un kārtīgi samīci kopā.
No iegūtās masas veido pamatni mazā kūkas formiņā (12 cm diametrā).
Liec pamatni saldētavā uz 20 minūtēm.
Norīvē no laima miziņu un izspied sulu.
Visas avokado masas sastāvdaļas liec blenderī un blendē līdz viendabīgai masai.
Avokado masu pārlej kūkas pamatnei un atstāj saldētavā vismaz uz 4 stundām.
Pirms pasniegšanas paturi 15–20 minūtes istabas temperatūrā.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes