Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Načos
-
Gatavošana 50min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Sīpols1 gab.
-
Liellopa maltā gaļa500 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Garšvielas Tako25 g
-
Sālspēc garšas
-
Pupiņu masa450 g
-
Ūdens60 ml
-
Tortiljas čipsi1 gab.
-
Čedaras siers200 g
-
Holandes siers200 g
-
Melnās pupiņas60 g
-
Halapenjopēc garšas
-
Tomāts1 gab.
-
Avokado1 gabali
-
Loki2 sauja (-s)
-
Koriandrs2 sauja (-s)
-
Skābais krējums2 ēdamk.
-
Asā mērcepēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzsilda krāsni līdz 220°C.
Cepešpannu izklāj ar foliju.
Lielā pannā lej olīveļļu, pievieno sagrieztu sīpolu un cep 5 min.
Tad pievieno malto gaļu un cep, līdz tā apbrūnējusi. Samaisa.
Ja nepieciešams, nolej nost šķidrumu.
Pievieno tako garšvielas un smalki sakapātu ķiploku, kārtīgi apmaisa un cep vēl 5 minūtes.
Pievieno pupiņu masu un ūdeni, maisa līdz iegūta viendabīga masa.
Uz cepešpannas liek vienu kārtu tortiljas čipsus, tad pievieno gaļas masu, abus sierus, melnās pupiņas un halapenjo (pēc vēlmes).
Tad liek nākamo kārtu ar čipsiem un atkārto pildījumu.
Liek cepties uz 15 min.
Pārkaisa ar sagrieztu tomātu, avokado, zaļumiem un mērcēm pēc izvēles.
Pasniedz siltu.