Ņoki (gnocchi) ar tomātiem un mocarellu
-
Gatavošana 45min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Ņoki
-
Svaigi ņoki (gnocchi)500 g
-
Olīveļļapēc garšas
-
Sāls0.5 tējk.
-
Tomātu mērce500 g
-
Siers Mozzarella250 g
Pasniegšanai
-
Rīvēts parmezāns50 g
-
Svaigs baziliks100 g
-
Salātlapaspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavojiet ņokus jaunā veidā! Pagatavo ņokus cepeškrāsnī ar saldskābu tomātu mērci un staipīgu mocarellas sieru.
Ņokus liec ieeļļotā cepamtraukā. Apkaisi ar sāli. Pārlej tomātu mērci.
Mocarellu saplēs gabaliņos un izliec pāri tomātu mērcei. Cep cepeškrāsns vidū aptuveni 30 minūtes, līdz sacepums iegūst skaistu nokrāsu.
Servēšanai: Pasniedzot apkaisi ar parmezānu un baziliku. Var pasniegt ar zaļajiem salātiem.