Ņoki jeb kartupeļu klimpas itāļu gaumē
-
Gatavošana 1h
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Kartupeļi Rimi500 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Sīpols1 gab.
-
Tomāti savā sulā, mizoti Rimi800 g
-
Universālā garšviela1 ēdamk.
-
Ola1 gab.
-
Kviešu milti Rimi Smart200 g
-
Svaigi pētersīļi5 g
-
Rīvēts cietais siers Rimi80 g
-
Cukurs, ūdensmērcei
-
Eļļacepšanai
-
Sāls, piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nākuši no autentiskās itāļu virtuves, ņoki (gnocchi) ir iekarojuši arī latviešu sirdis! Šis ir vienkāršs, taču neaizmirstams ēdiens, kas radīs patiesu baudu.