Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Rīsu nūdeles400 g
-
Olīveļļa30 ml
-
Ingvers20 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Sojas mērce50 ml
-
Olas4 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Pasniegšana
-
Ledus salātipēc izvēles
-
Dīgstipēc izvēles
-
Tomātipēc izvēles
-
Avokadopēc izvēles
-
Kukurūzapēc izvēles
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Izvāri nūdeles, sekojot norādījumiem uz paciņas.
Kad gatavas, nokās un noskalo aukstā ūdenī.
Tikmēr pannā lej eļļu, liec ingveru (nomizotu, ļoti smalki sakapātu) un ķiploku (smalki sakapātu) un sautē 5 minūtes.
Kad nūdeles gatavas, liec tās pannā, iemaisi, pievieno soju un olas.
Iemaisi tā, lai olas pārklāj nūdeles.
Liec šķīvī, pārkaisi ar pipariem un pasniedz.
Es pasniedzu ar ledus salātiem, dīgstiem, reizēm ar tomātiņiem un avokado.
Bērniem patīk vēl papildus uzliet sojas mērci.