Sastāvdaļas
Dekors
-
Dažādas ogas500 g
Mīkla
-
Svaigs raugs35 g
-
Gaiši brūnais cukurs100 g
-
Kviešu milti500 g
-
Silts piens250 ml
-
Sviests (izkausēts un atdzesēts)100 g
-
Jūras sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Vaniļas pāksts sēklas0.3 pāksts
Drupačas
-
Kviešu milti100 g
-
Gaiši brūnais cukurs100 g
-
Auksts sviests130 g
-
Vaniļas pāksts sēklas0.5 pāksts
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Līgo ogu kūka