Ogu tiramisu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Cepumi Dāmu pirkstiņi Rimi
     600 g
  • Krēmsiers Baltais klasiskais
     400 g
  • Ogas (pēc izvēles)
     800 g
  • Laims
     4 gab.
  • Cukurs
     4 ēdamk.
  • Piparmētra
     1 sauja (-s)
  • Ūdens
     100 ml
  • Saldais krējums Rimi
     500 ml
  • Pūdercukurs
     200 g
  • Siers Mascarpone
     500 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ogu tiramisu

Lielā bļodā sajauc ogas ar ūdeni, cukuru, piparmētru un sulu no puslaima. Atstāj uz 10 minūtēm.
Citā traukā sajauc saldo krējumu, pūdercukuru, mascarpones sieru un laima sulu no 2 augļiem. Sablendē.
Rūpīgi iemaisi svaigo sieru.
Tagad ogu bļodā izveidojies sīrups. Ielej to atsevišķā traukā, kurā būs ērti mērcēt cepumus.
Mērcē cepumus sīrupā un izveido pirmo kārtu kūku veidnē. Ja iespējams, izmanto taisnstūra formas veidni.
Otrais slānis ir ogas, kuras izmantoji sīrupam.
Atkārto visus slāņus.
Kūku atstāj uz nakti ledusskapī.
Dekorē ar mandeļu skaidiņām, piparmētru lapām un ogām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes