Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Olu cepumi
-
Gatavošana 1h 15min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Milti300 g
-
Pūdercukurs150 g
-
Vaniļas cukurs2 tējk.
-
Sviests150 g
-
Ola1 gab.
-
Aprikožu ievārījums150 g
-
Pūdercukursdekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā ber miltus un abus cukurus.
Pievieno sviestu un ar rokām visu saberz kopā drumstalās.
Pievieno olu un visu samīci viendabīgā masā.
Uz galda izkaisi miltus, ņem mīklu un izrullē.
Izgriez olas formas cepumus (izmanto pirms tam izveidotu šablonu).
Pusei ar apaļu formiņu izspied caurumu, kas būs kā olas dzeltenums.
Cepumus liec cepties 180 °C 12–15 min., līdz tie ir zeltaini brūni.
Caurumotos cepumus kārtīgi apbārsti ar pūdercukuru.