Olu krēms ar ogām
-
Gatavošana 20min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Ogas200 g
-
Cukurs1 ēdamk.
-
Cepumi Dāmu pirkstiņi2 gab.
Krēmam
-
Olu dzeltenumi4 gab.
-
Saldais krējums150 ml
-
Rums20 ml
-
Cukurs120 g
-
Kukurūzas ciete1 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
🥚🍓 Olu krēms ar ogām – viegls, maigi saldens ar vaniļas noti un svaigu ogu atspirdzinājumu!
Ūdens tvaika peldē pagatavo krēmu – savieno visas sastāvdaļas un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz krēms sabiezē. Atdzēsē ledusskapī.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.