Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Olu nūdeles100 g
-
Vistas fileja160 g
-
Paprika0.5 gab.
-
Burkāns0.5 gab.
-
Šalotes sīpols1 gabali
-
Mango0.25 gab.
Mērce
-
Mango čatnijs ICA100 g
-
Saldā čili mērce100 g
-
Gaišā sojas mērce1 ēdamk.
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Citronu sula1 ēdamk.
-
Ingvers0.5 tējk.
-
Loki1 sauja (-s)
-
Eļļa30 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Olu nūdeles izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma.
Sagriež dārzeņus un vistas fileju.
Bļodiņā sajauc visas mērces sastāvdaļas.
Uz pannas eļļā apcep vistas fileju, pievieno dārzeņus, mango gabaliņus, pielej mērci. Karsē, līdz ēdiens sāk burbuļot.
Pasniedz, pārlejot pāri olu nūdelēm, vai nūdeles piejauc mērcei pannā.