Oreo cepumu siera kūka

  • Gatavošana 3h 15min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Oreo cepumi
     2 gab.
  • Sviests
     55 g

Kūka

  • Krēmsiers
     225 g
  • Grieķu jogurts
     245 g
  • Cukurs
     200 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Olas
     4 gab.
  • Oreo cepumi
     1 gab.

Dekors

  • Oreo cepumi
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 180°C.

Ievieto krāsnī ūdeni – to var ieliet kādā karstumizturīgā bļodā vai pannā.

Pamatnei. Blenderī ieber 20 Oreo cepumus.

Kad tie sasmalcināti, pievieno izkausētu sviestu un visu vēlreiz sablendē, līdz izveidojusies vienmērīga masa.

Masu ieber cepamtraukā un pieblietē pie pamatnes.

Liek cepties 5 min.

 

Bļodā ar rokas mikseri kuļ krēmsieru. 

Tad pievieno grieķu jogurtu, cukuru un vaniļas cukuru un sakuļ vienmērīgā masā. 

Tad pievieno pa vienai olai un kuļ. 

 14 Oreo cepumus sagriež mazākos gabalos un pievieno krēmsiera masai, iemaisa.

Krēmsiera masu lej cepamtraukā un liek cepties 1 stundu. 

Cepeškrāsni izlēdz un ļauj kūkai iekšā atdzist  1-2 h. 

Pēc tam kūku liek ledusskapī vēl uz 2 h. 

Dekorē ar Oreo cepumiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes