Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pad Thai
-
Gatavošana 35min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Rīsu nūdeles100 g
-
Olīveļļacepšanai
-
Cāļu krūtiņa250 g
-
Sarkana paprika0.5 gab.
-
Burkāni40 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Ola1 gab.
-
Loki1 sauja
-
Zemesrieksti30 g
-
Koriandrspasniegšanai
-
Laimspasniegšanai
Mērce
-
Brūnais cukurs3 ēdamk.
-
Sojas mērce2 ēdamk.
-
Zivju mērce2 ēdamk.
-
Laima sula2 ēdamk.
-
Rīsu etiķis2 ēdamk.
-
Zemesriekstu sviests2 ēdamk.
-
Srirača mērce2 ēdamk.
-
Ingvers malts0.5 tējk.
-
Melnie pipari0.5 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagatavo rīsu nūdeles pēc norādījumiem uz iepakojuma (aplej ar verdošu ūdeni, notur pāris minūšu unnokāš).
Bļodā sajauc visas mērces sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
Pannā ielej ēdamkaroti olīveļļas.
Pievieno vistu un cep 3–4 minūtes. Izņem no pannas.
Tad pievieno vēl ēdamkaroti olīveļļas un cep papriku 1 minūti.
Pievieno burkānus un ķiploku, sautē 1 minūti.
Samazina uguni un pievieno sakultu olu, cep, nepārtraukti maisot.
Pievieno mērci un nūdeles, palielina uguni un cep, maisot nepārtraukti, apmēram 1–2 min.
Pievieno vistu, lociņus, riekstus un vēl pacep 1 min.
Pasniedz, pārkaisītu ar zemesriekstiem.