Paelja ar tītaru, jūras veltēm un artišokiem
-
Gatavošana 1h 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Tītara augšstilbi400 g
-
Rīsi Arborio Rimi500 g
-
Ķiploki3 daiva (-s)
-
Olīveļļa6 ēdamk.
-
Sīpols1 gab.
-
Sarkana paprika2 gab.
-
Jūras veltes340 g
-
Saldēti kalmāru gredzeni300 g
-
Tomāti200 g
-
Saldēti zirņi400 g
-
Artišoki230 g
-
Sausais baltvīns150 ml
-
Vistas buljons1.2 L
-
Kurkuma2 tējk.
-
Oregano1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Citronspasniegšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.