Paelja ar vistu un garnelēm
-
Gatavošana 50min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Brūnie rīsi Rimi Goodlife125 g
-
Vistas fileja400 g
-
Buljons750 ml
-
Garneles attīrītas250 g
-
Zaļie zirnīši100 g
-
Mango1 gab.
-
Ananass0.25 gab.
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Garšvielas gaļai1 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā ielej olīveļļu, sakarsē. Pievieno vistas gaļu un garšvielas, kārtīgi samaisa.
Gaļai pievieno ananasa un mango gabaliņus un garneles.
Pievieno nevārītus brūnos rīsus un zaļos zirnīšus, visu samaisa.
Lej klāt buljonu, liek virsū vāku un liek cepeškrāsnī 180°C 25 minūtes.
Liek šķīvī un dekorē ar pētersīļa zariņu.