Sastāvdaļas
-
2 palijas filejas (bez ādas)150 g
-
Ola1 gabali
-
Mandeļu milti2 ēdamk.
-
Rīvēts cietais siers2 ēdamk.
-
Sāls un pipariPēc garšas
-
Eļļa apslacīšanai
Salātiem
-
Sarkanais kāposts100 g
-
Ābols1 gabali
-
Kaperi1 tējk.
-
Smalki sagrieztas dilles1 ēdamk.
-
Jogurts2 ēdamk.
-
Citrona sulaPēc garšas
-
Sāls un pipariPēc garšas
-
Olīveļļa1 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Viegls, bet izsmalcināts ēdiens ar zeltaini kraukšķīgu tekstūru un bagātīgu garšu. Lieliski sader ar svaigiem salātiem vai vieglu citronu mērci! 🐟🥜