Sastāvdaļas
-
Mini zaļie sparģeļi (vai pēc izvēles)200 g
-
Olas dzeltenums2 gab.
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Panko rīvmaize100 g
-
Olīveļļa2 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Lieliska, kraukšķīga uzkoda!
Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.
Sakul olu dzeltenumus ar šķipsniņu sāls.
Ietauko cepamo pannu ar 1 ēd.k. eļļas un izkārto tajā sparģeļus.
Ietauko cepamo pannu ar 1 ēd.k. eļļas un izkārto tajā sparģeļus.
Pārslaki sparģeļus ar atlikušo eļļu, liec krāsnī un cep mini sparģeļus 5–8 minūtes, lielākus ilgāk.
Pasniedz ar svaigu citronu un iemīļotāko mērcīti (iesaku avokado gvakamoli).