Pankūkas ar Nutella krēmu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     200 g
  • Piens
     200 ml
  • Cukurs
     2 ēdamk.
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Eļļa
      cepšanai
  • Nutella krēms
      pasniegšanai
  • Zemenes
      pasniegšanai
  • Pūdercukurs
      dekorēšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pankūkas ar nutellu laiskiem brīvdienu rītiem

Olu sakuļ ar cukuru.
Pievieno miltus, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls.
Pa drusciņam pievieno pienu un maisi, lai mīkla būtu vidēji šķidra.
Pannā uzkarsē eļļu un cep mazas pankūciņas no abām pusēm zeltaini brūnas.
Ņem pankūku, pa virsu smērē nutellas krēmu, liec otru pankūku, atkal smērē nutellas krēmu, tad pankūku.
Pa virsu liec svaigu zemeni un visu tornīti caurdur ar zobu bakstāmo kociņu.
Pārkaisi ar pūdercukuru un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Meža melleņu zupa

20min • Viegli

Aperol Spritz

5min • Viegli