Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pannā grilēts lasis ar salsu
-
Gatavošana 20min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Lasis
-
Laša filejas bez ādas3 gab.
-
Čili pulveris2 tējk.
-
Kumīns1 tējk.
-
Sāls0.5 tējk.
-
Malts koriandrs0.5 tējk.
-
Eļļacepšanai
Salsa
-
Sarkanā paprika2 gab.
-
Tomāti2 gab.
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Svaigs koriandrs2 zariņi
-
Laima sula0.5 gab.
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā ber čili pulveri, kumīnu, sāli, koriandru un visu samaisi.
Papriku, tomātus un sīpolu sagriez mazos kubiņos un samaisi.
Pārkaisi ar sasmalcinātu koriandru.
Pievieno laima sulu un sāli.