Pasta ar acīm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pasta ar acīm

Sastāvdaļas

  • Vārīti spageti
     200 g
  • Melnās olīvas
     1 sauja (-s)
  • Mocarellas bumbiņas
      8 gab.
  • Siera mērce ICA
     400 g
  • Zaļumu pesto
     3 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Helovīna noskaņu galdam var radīt ar atbilstošās noskaņās dekorētām uzkodām vai kārumiem. Ēdienu vienmēr var atdzīvināt, pieliekot tam acis. Lūk, tā top helovīna cienasts!

Pannā uzkarsē siera mērci, pievieno pesto un izvārītus spageti.
Visu kārtīgi samaisi un, uzrullējot spageti, kārto šķīvī.
Katrai mocarellas bumbiņai virsū liec melnās olīvas šķēlīti, tā izveidojot acis.
Gatavās acis kārto uz spageti.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli