Pasta ar biešu, ķiploku un bazilika krēmu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pasta ar biešu, ķiploku un bazilika krēmu

Sastāvdaļas

  • Vārītas bietes
     350 g
  • Makaroni Spaghetti Rimi
     400 g
  • Svaigs baziliks
     1 sauja (-s)
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Siers Parmigiano
     50 g
  • Spināti
     50 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sākumā novāra pastu. To vāra 2 minūtes mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.

 Blendera krūzē liek bietes, ķiploku, olīveļļu, svaigo baziliku un 25 g siera, tad samaļ.

 Pēc garšas pievieno citrona sulu sāli un piparus.

Krēmu karsē uz pannas, pievieno spinātu lapas un novārītos makaronus.

Karsē 2 minūtes un pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un dekorē ar baziliku.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Citrusaugļu salāti

40min • Viegli