Pasta ar biešu, ķiploku un bazilika krēmu
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Vārītas bietes350 g
-
Makaroni Spaghetti Rimi400 g
-
Svaigs baziliks1 sauja (-s)
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Siers Parmigiano50 g
-
Spināti50 g
-
Citrons1 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sākumā novāra pastu. To vāra 2 minūtes mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.
Blendera krūzē liek bietes, ķiploku, olīveļļu, svaigo baziliku un 25 g siera, tad samaļ.
Pēc garšas pievieno citrona sulu sāli un piparus.
Krēmu karsē uz pannas, pievieno spinātu lapas un novārītos makaronus.
Karsē 2 minūtes un pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un dekorē ar baziliku.