Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pasta ar krēmīgo garneļu mērci
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Garšvielu maisījums
-
Kūpināta paprika1 ēdamk.
-
Ķiploku pulveris2 tējk.
-
Melnie pipari1 tējk.
-
Kajēnas pipari1 tējk.
-
Oregano1 tējk.
-
Timiāns1 tējk.
-
Sāls2 tējk.
Pasta
-
Sāls2 ēdamk.
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Makaroni Penne150 g
-
Garneles250 g
-
Sviests2 ēdamk.
-
Saldais krējums120 g
-
Parmezāna siers45 g
Pasniegšanai
-
Pētersīļipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagatavo garšvielu maisījumu, mazā bļodiņā samaisot visas garšvielas .
Sāļā ūdenī ar 1 ēdamk. olīveļļas novāra pastu, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
Nokāšot ūdeni, atstāj nedaudz, lai vēlāk varētu izmantot.
Uz pannas sakarsē sviestu.
Pievieno nolobītas garneles un apber ar garšvielu maisījumu.
Garneles cep no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas. Noņem no pannas.
Pannā ielej saldo krējumu un ar lāpstiņu maisa, lai garšvielu palikumi iemaisās šķidrumā.
Karsē līdz pirmajam burbulim, tad samazina karstumu, pievieno parmezāna sieru un ļauj tam izkust.
Tad pannā pievieno pastu un garneles. Samaisa.
Ja mērce ir pārāk bieza, pievieno nedaudz pastas ūdeni.
Pasniedz pārkaisītu ar pētersīļiem.