Pasta carbonara

  • Gatavošana 25min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Bekons
     85 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Makaroni Spaghetti
     330 g
  • Olas
     3 gab.
  • Parmezāna siers
     75 g
  • Pipari
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Makaronus liek vārīties nedaudz sālītā ūdenī.

Pannā apcep bekonu, līdz tas kļūst brūns un kraukšķīgs. Izņem bekonu no pannas, tā taukos pievieno smalki sakapātu ķiploku un sautē kādu minūti.

Mazā bļodiņā sakuļ olas ar 50 g parmezāna un pipariem.

Kad pasta gatava, nokāš ūdeni, to saglabājot citā traukā, noderēs vēlāk receptē.

60 ml pastas ūdens lej pannā un samaisi kārtīgi. Pievieno karstus spageti, sakultās olas un sāc ātri un kārtīgi maisīt, līdz spageti ir krēmīgā masā. Pievieno visu pārējo - bekonu, parmezānu un zaļumus. Kārtīgi samaisi.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli