Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pasta carbonara
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Bekons85 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Makaroni Spaghetti330 g
-
Olas3 gab.
-
Parmezāna siers75 g
-
Piparipēc garšas
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Makaronus liek vārīties nedaudz sālītā ūdenī.
Pannā apcep bekonu, līdz tas kļūst brūns un kraukšķīgs. Izņem bekonu no pannas, tā taukos pievieno smalki sakapātu ķiploku un sautē kādu minūti.
Mazā bļodiņā sakuļ olas ar 50 g parmezāna un pipariem.
Kad pasta gatava, nokāš ūdeni, to saglabājot citā traukā, noderēs vēlāk receptē.
60 ml pastas ūdens lej pannā un samaisi kārtīgi. Pievieno karstus spageti, sakultās olas un sāc ātri un kārtīgi maisīt, līdz spageti ir krēmīgā masā. Pievieno visu pārējo - bekonu, parmezānu un zaļumus. Kārtīgi samaisi.