Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Paštaisīti ķiploku grauzdiņi svētku galdam
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Saldskābmaize ar ķiploku pesto
-
Saldskābā maize200 g
-
Eļļaapcepšanai
-
Ķiploks5 daiva (-s)
-
Sāls2 šķipsniņa (-s)
-
Eļļa100 ml
-
Zaļumi1 sauja (-s)
-
Etiķis1 tējk.
Baltmaize ar tomātiem un ķiploku
-
Baltmaize200 g
-
Eļļaapcepšanai
-
Kaltētu tomātu pārslas2 sauja (-s)
-
Ķiploku pārslas1 ēdamk.
-
Kūpinātā paprika0.5 tējk.
-
Sāls0.5 tējk.
Rudzu maizes un zaļo sieru
-
Rudzu maize200 g
-
Eļļaapcepšanai
-
Zaļais siers1.5 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
SALDSKĀBMAIZE AR ĶIPLOKU PESTO Ķiplokus liek piestā, apber ar sāli. Pievieno zaļumus un saberž. Pielej eļļu, etiķi. Apviļā apceptu maizi. Garšvielu maisījuma sastāvdaļas liek kafijas dzirnaviņās un samaļ pulverī. Apber apcepto maizi
BALTMAIZE AR TOMĀTIEM UN ĶIPLOKU Garšvielu maisījuma sastāvdaļas liek kafijas dzirnaviņās un samaļ pulverī. Apber apcepto maizi.
RUDZU MAIZES UN ZAĻO SIERU Ķiplokus liek piestā, apber ar sāli. Pievieno zaļumus un saberž. Pielej eļļu, etiķi. Apviļā apceptu maizi. Garšvielu maisījuma sastāvdaļas liek kafijas dzirnaviņās un samaļ pulverī. Apber apcepto maizi