Pastas sacepums

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pastas sacepums

Sastāvdaļas

  • Makaroni radziņi
     300 g
  • Siers Tilsit
     50 g
  • Maltā gaļa
     300 g
  • Garšvielas
     1 ēdamk.
  • Tomātu mērce
     300 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto gaļu sajauc ar garšvielām un izveido kotlešu bumbas.
Liek cepamtraukā cepties 190 grādos 10 minūtes.
Paralēli novāra pastu 7 minūtes.
Pastu sajauc ar mērci un 20 g rīvēta siera.
Liek cepamtraukā kopā ar gaļas bumbām.
Pārber ar atlikušo 30 g rīvētu sieru.
Cep vēl 8-10 minūtes.

Līdzīgas receptes

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes