Sastāvdaļas
Salāti
-
Makaroni (pēc izvēles)200 g
-
Zaļie zirnīši Rimi100 g
-
Jauktie ķiršu tomātiņi200 g
-
Piparmētru lapas1 sauja (-s)
-
Mērce Mascarpone Selection by Rimi200 ml
Grilēšanai
-
Folijapēc nepieciešamības
-
Mencas fileja300 g
-
Malti Kajēnas pipari0.33 tējk.
-
Malts ingvers0.5 tējk.
-
Melnie pipari0.5 Tējkarotes
-
Sāls0.5 Tējkarotes
-
Cukurs0.33 Tējkarotes
-
Kaltētas piparmētras0.5 Tējkarotes
-
Sviests1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri pastu un atdzesē.
Pievieno zirnīšus, piparmētras lapas un uz pusi sagrieztus ķiršu tomātiņus.
Ietin folijā zivs fileju, kas ierīvēta ar sviestu un pārkaisīta ar garšvielām. Zivi folijā cep uz karstām restēm 3-5 minūtes no katras puses. Pirms atver, ļauj padzist.
Pastu sajauc ar tomātiņiem un Mascarpone mērci un pasniedz ar viegli sadalītu zivs fileju.