Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pavasara omlete
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Olas3 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Eļļa4 Ēdamkarote
-
Šampinjoni85 g
-
Spināti60 g
-
Kazas siers50 g
-
Avokado0.5 gabali
-
Pētersīļi1 šķipsniņa (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apcep sagrieztus šampinjonus. Izņem no pannas.
Bļodiņā sakuļ olas.
Tīrā pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas, sakarsē, tad uzmanīgi ielej olas.
Cep uz vidējas uguns 6-7 minūtes. Uzber sāli un piparus pēc garšas.
Ar silikona lāpstiņu pabrauc zem omletes, lai to atdalītu no pannas, un tad pārbīda uz šķīvja.
Iekšā omletē uz vienas puses saliek spinātlapas, sēnes, sagrieztu avokado un sadrupina kazas sieru.
Pārloka omleti uz pusēm un pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.