Pavasara salāti ar ceptu nevistu un garšaugu mērci
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Salātiem
-
Vegāniskie vistas gabaliņi1 paciņa (-s)
-
Gurķis1
-
Redīsi1 bunte (-s)
-
Salātu lapas1 bunte (-s)
-
Spināti1 bunte (-s)
-
Zaļie zirnīši200 g
Mērcei
-
Vegāniska majonēze6 ēdamk.
-
Olīveļļa4 ēdamk.
-
Ūdens4 ēdamk.
-
Kaltēts oregano1 šķipsniņa (-s)
-
Kaltēts baziliks1 šķipsniņa (-s)
-
Timiāna zariņi2
-
Pētersīlu zariņi2
-
Sāls pēc garšas
-
Melnie pipari pēc garšas
-
Citronu sula pēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Šie vegānie salāti ir ne tikai veselīgi, bet arī liks Tavām garšu kārpiņām gavilēt.