Sastāvdaļas
Salāti
-
Redīsi8 gabali
-
Kūpināta forele200 g
-
Bekons Pancetta200 g
-
Siers Feta160 g
-
Šalotes sīpols1 gabali
-
Kressalāti100 g
-
Salāti Valeriana100 g
-
Dīgstidekoram
Mērce
-
Sarkanvīna etiķis1 ēdamk.
-
Olīveļļa3 ēdamk.
-
Pūdercukurs vai šķidrs medus1 tējk.
-
Citrona sula0.5 gab.
-
Dižonas sinepes1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.