Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pavlovas kūka
-
Gatavošana 2h 10min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Kūkas pamatne
-
Olas baltumi6 gab.
-
Cukurs300 g
-
Kukurūzas ciete2 tējk.
-
Vaniļas cukurs1 tējk.
-
Baltvīna etiķis2 tējk.
Pildījums
-
Pūdercukurs125 g
-
Saldais krējums480 ml
-
Vaniļas pāksts sēklas0.5 gab.
Karamelizēti persiki
-
Sviests2 ēdamk.
-
Persiki4 gab.
-
Medus3 ēdamk.
-
Vaniļas pāksts sēklas0.5 gab.
-
Viskijs (burbons)30 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzkarsē krāsni līdz 130 °C.
Cepešpannu izklāj ar cepampapīru.
Blenderī sasmalcina Demerar cukuru.
Bļodā ar rokas mikseri sakuļ olu baltumus.
Pievieno cukuru un puto, līdz masa kļūst stingra.
Pievieno kukurūzas cieti, vaniļas cukuru un baltvīna etiķi – uzmanīgi iemaisa ar gumijas lāpstiņu.
Masu sadala divās daļās un izveido divas apaļas ripas.
Cep 10 min., pēc tam samazina karstumu līdz 90 °C un turpina cept 1h 20 min. Tad izslēdz krāsni un atstāj atdzist.
Uz pannas karsē sviestu.
Pievieno medu, vaniļas pāksts sēklas.
Pēc tam pievieno persiku daiviņas un cep, līdz tās karamelizējas un sāk izdalīt sulu.
Pirms noņem pannu no uguns, pievieno burbonu.
Pārliec bļodā un ļauj atdzist.
Bļodā sakuļ saldo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas pāksts sēklām.
Būvē kūku.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.