Pica Capriciosa

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Pica Capriciosa

Sastāvdaļas

  • Picas mīkla
     150 g
  • Picas mērce Rimi
     2 ēdamk.
  • Marinēti artišoki
      4 filejas
  • Brūnie šampinjoni
     2 gabali
  • Marinētas vai sālītas olīvas
      6-8 gab.
  • Smiltenes Mocarella siers
     80 g
  • Vītināts vai kūpināts šķiņķis
      3 šķēlītes
  • Bazilika lapiņas (pasniegšanai)
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pica Capriciosa

Sakarsē cepeškrāsni līdz 230°C. Ja tev mājās var atrast liela izmēra čuguna pannu, vai tev ir picas akmens, karsē to kopā ar krāsni.

Izrullē picas mīklu, uz tās klāj mērci, nedaudz siera, tad visas pārējās sastāvdaļas.
Ja izmanto vītināto gaļu, iesaku to pievienot uzreiz pēc pagatavošanas kopā ar baziliku.
Cep picu līdz gatavībai.
Katrā krāsnī laiks var atšķirties, bet vidēji tās būs 8 minūtes.
Pasniedzot pievieno baziliku.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes