Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pica
-
Gatavošana 6h 7min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Mīkla (2 picām)
-
Milti500 g
-
Sāls10 g
-
Dzīvais raugs4 g
-
Ūdens300 ml
Piedevas vienai Salami picai
-
Tomātu pasta3 ēdamk.
-
Rīvēts parmezāna siers3 ēdamk.
-
Oregano2 ēdamk.
-
Siers Mozzarella2 sauja (-s)
-
Siers Holandes2 sauja (-s)
-
Salami desa16 šķēlīte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodiņā ielej 300 ml ūdens un izšķīdina dzīvo raugu. Ļauj nostāvēt pāris minūtes.
Tikmēr lielā bļodā samaisa miltus un sāli.
Tad pielej izšķīdušo raugu un samaisa.
Uz tīras virtuves virsmas kādas 10 min mīca mīklu , līdz izveidojas stingrs kukulis.
To ieliek tīrā bļodā un pārklāj ar pārtikas plēvi.
Liek siltā vietā rūgt 6h.
Nogatavināto mīklu pamīca 5 min, izveido kukuli un sagriež 2 daļās.
Tās atkal pamīca un izveido divus kukuļus.
Gatavo picu.
Picas mīklu ar rokām izmīca picas formā un liek ar cepamo papīru izklātā pannā.
Tad izsmērē tomātu pastu, pārber ar oregano un parmezāna sieru.
Tad pārber ar rīvētu Holandes sieru, izkārto salami desas šķēles un pārber ar rīvētu mocarellas sieru.
Liek cepties 240°C 5-7 min.