Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Picas standziņas
-
Gatavošana 22min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Standziņas
-
Salami desa (sagriezta)pēc izvēles
-
Kārtainā bezrauga mīkla100 g
-
Izkausēts sviests60 g
-
Ķiploku pulveris0.75 tējk.
-
Svaigs baziliks1 ēdamk.
-
Siers Mozzarella (sarīvēts)115 g
Mērce
-
Parmezāna siers (sarīvēts)40 g
-
Tomātu pasta225 g
-
Svaigas dilles1 bunte (-s)
Gatavošanai
-
Bambusa iesmipēc nepieciešamības
-
Cepampapīrspēc nepieciešamības
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kociņus mērcē siltā ūdenī pusstundu.
Uzilda krāsni līdz 200°C. Paplāti pārklāj ar cepampapīru.
Izkaisa miltus un izklāj kārtaino mīklu.
Izkausē sviestu, pievieno ķiploku pulveri un baziliku (sakapātu), samaisa un apsmērē mīklu.
Sagriež mīklu strēmelēs.
Uz iesmiņa uzdur vairākas desas šķēlītes. Tad izsprauž vienu galu iesma mīklas strēmelē un tin mīklu spirālē apkārt iesmiņam, ļaujot desai pavīdēt locījumu vietās. Nostiprina otru galu mīklas pie iesma otrā gala. Liek uz pannas un iekšā krāsnī. Cep 10-12 minūtes.
Izņem ārā, apber ar sarīvētu mocarellas sieru. Ieliek vēl uz 1-2 minūtēm krāsnī, lai izkūst siers.
Tikmēr gatavo mērci - tomātu pastu sajauc ar parmezāna sieru un dillēm. Pasniedz pie picas standziņām.