Pildīta paprika

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Eļļa
     2 ēdamk.
  • Vistas fileja
     2 gabali
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Čili pulveris
     1 tējk.
  • Melnie pipari
     0.5 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Konservēti tomāti
     480 g
  • Paprika
     3 gab.
  • Rīsi
     400 g
  • Rīvēts siers
      125+50 g
  • Konservētas pupiņas (bez šķidruma)
     250 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā sakarsē eļļu. 

 

Pievieno sagrieztu vistas fileju, kumīnu, ķiploku pulveri, čili pulveri, piparus, sāli un cep 5 minūtes.

 

Pievieno konservētus tomātus un turpina sautēt, līdz vista ir gatava.

 

Sagatavo papriku – nogriež “cepurīti”, izņem sēklas un izgriež sejiņu.

 

Lielā katlā uzvāra ūdeni. 

 

Paprikas kopā ar “cepurītēm” liek verdošā ūdenī un vāra 5 minūtes. Kad paprika kļuvusi mīksta, to izņem no ūdens.

 

Lielā bļodā samaisa vārītus rīsus, vistu, konservētas pupiņas un rīvētu sieru.

 

Masu pilda paprikā, pārkaisa ar atlikušo sieru un uzliek “cepurītes”.

 

Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm.

 

Pasniedz siltus.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šnicelburgers

35min • Viegli