Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pildīta paprika
-
Gatavošana 50min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Eļļa2 ēdamk.
-
Vistas fileja2 gabali
-
Kumīns1 tējk.
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Čili pulveris1 tējk.
-
Melnie pipari0.5 tējk.
-
Sāls1 tējk.
-
Konservēti tomāti480 g
-
Paprika3 gab.
-
Rīsi400 g
-
Rīvēts siers125+50 g
-
Konservētas pupiņas (bez šķidruma)250 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā sakarsē eļļu.
Pievieno sagrieztu vistas fileju, kumīnu, ķiploku pulveri, čili pulveri, piparus, sāli un cep 5 minūtes.
Pievieno konservētus tomātus un turpina sautēt, līdz vista ir gatava.
Sagatavo papriku – nogriež “cepurīti”, izņem sēklas un izgriež sejiņu.
Lielā katlā uzvāra ūdeni.
Paprikas kopā ar “cepurītēm” liek verdošā ūdenī un vāra 5 minūtes. Kad paprika kļuvusi mīksta, to izņem no ūdens.
Lielā bļodā samaisa vārītus rīsus, vistu, konservētas pupiņas un rīvētu sieru.
Masu pilda paprikā, pārkaisa ar atlikušo sieru un uzliek “cepurītes”.
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm.
Pasniedz siltus.