Pildītas kotletes ar sieru

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Pildītas kotletes ar sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kotletēm

  • Maltā gaļa
     400 g
  • Olas
     1 gabali
  • Tostermaize
     4 šķēlīte (-s)
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Piens
     50 ml
  • Siers Rimi Smart
     40 g
  • Sviests
     20 g
  • Persilādes garšvielas maisījums
     0.5 ēdamk.
  • Eļļa apcepšanai
     

Piedevas

  • Kartupeļi
     500 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Piens
     180 ml
  • Sviests
     60 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizei nogriez garozu, maizi izmērcē pienā. Pievieno malto gaļu, garšvielas, izmīci.
Sieru sarīvē uz smalkās rīves un sajauc ar sviestu, izveido siera bumbiņas, kuras liec kotletei pa vidu.
Cep kotletes eļļā no abām pusēm beigās pievieno krējumu un nedaudz pasautē.
Paralēli novāri kartupeļus, nokās ūdeni.
Pievieno kartupeļiem pienu un sāli. Sastampā.
Pievieno sviestu un saputo krēmīgā biezenī.
Sagriez salātus un pieliec krējumu.
Pasniedz silto biezeni ar kotleti un mērci, bet citā traukā salātus.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli