Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pildītās Lieldienu olas
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
cieti vārītas olas8 gabali
-
majonēze4 ēdamk.
-
mikrozaļumi30 g
-
lasis, garneles, zilais siers, ikri - pildījumam pēc izvēles60 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vienkārša un ātri pagatavojama uzkoda Lieldienu svētku galdam.
Pārgriež novārītas olas uz pusēm
Izņem dzeltenumus un tos sablendē vai sastampā ar majonēzi
Dzeltenumu masu pilda atpakaļ olu baltumos un pievieno iecienītākās garšas - lasi, avokado, garneles, zilo sieru utt.
Dekorē ar zaļumiem