Pildītas plānās pankūkas

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pildītas plānās pankūkas

Sastāvdaļas

Pankūkas

  • Olas
     2 gab.
  • Piens
     500 ml
  • Cukurs
     1 Ēdamkarote
  • Kviešu milti
     500 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Eļļa cepšanai
     40 ml

Pildījums

  • Biezpiena sieriņš
     4 gabali
  • Ķirbju un cidoniju ievārījums Rūdolfs
      pēc garšas
  • Melleņu ievārījums Rūdolfs
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Brīvdienu garša

Olas sajauc ar ūdeni, sāli un cukuru. Pievieno miltus un samaisa. Veidosies bieza, lipīga mīkla.

Biezajai mīklai lēnām pievieno pienu, līdz tiek iegūta plāno pankūku mīkla.

Uz sakarsētas pannas lej pilīti eļļas, kausiņu mīklas, izlīdzina un cep 1-2 min no katras puses.

Pankūkas pasniedz pildītas ar ievārījumu, biezpiena sieriņiem pēc katra gaumes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes