Pildītas plānās pankūkas
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pankūkas
-
Olas2 gab.
-
Piens500 ml
-
Cukurs1 Ēdamkarote
-
Kviešu milti500 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Eļļa cepšanai40 ml
Pildījums
-
Biezpiena sieriņš4 gabali
-
Ķirbju un cidoniju ievārījums Rūdolfspēc garšas
-
Melleņu ievārījums Rūdolfspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Brīvdienu garša
Olas sajauc ar ūdeni, sāli un cukuru. Pievieno miltus un samaisa. Veidosies bieza, lipīga mīkla.
Biezajai mīklai lēnām pievieno pienu, līdz tiek iegūta plāno pankūku mīkla.
Uz sakarsētas pannas lej pilīti eļļas, kausiņu mīklas, izlīdzina un cep 1-2 min no katras puses.
Pankūkas pasniedz pildītas ar ievārījumu, biezpiena sieriņiem pēc katra gaumes.