Pildītās spinātu pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     150 g
  • Piens
     240 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Eļļa
      cepšanai
  • Avokado
     1 gabali
  • Ķiršu tomātiņi
     350 g
  • Spināti
     100 g
  • Loki
      3 gab.
  • Svaigs koriandrs
     15 g
  • Laims
     1 gab.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Mājas siers
     200 g
  • Čili mērce
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā iesit olu, pievieno miltus, pienu, ¾ spinātu un šķipsniņu sāls.
Visu sablendē viendabīgā masā.
Ar eļļu sakarsētā pannā lej karoti mīklas un cep no abām pusēm, līdz pankūka ir gatava.
Atkārto, līdz visa mīkla ir izcepta.
Bļodā liec šķēlītēs sagrieztu avokado, ceturtdaļās sagrieztus ķiršu tomātiņus, ¼ no spinātiem.
Pievieno smalki sagrieztus lociņus un koriandru.
Apslaki ar laima sulu un olīveļļu.
Pēc garšas pievieno sāli.
Viegli samaisi.
Katru pankūku pildi ar mājas sieru un svaigajiem avokado salātiem, pārslaki ar čili mērci.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes