Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pildīts kartupelis
-
Gatavošana 55min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Lielie kartupeļi3 gab.
-
Olīveļļa2 Ēdamkarote
-
Kausēts sviests2 ēdamk.
-
Ķiploku pulveris2 tējk.
-
Oregano1 tējk.
-
Paprikas pulveris0.5 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Bekona strēmeles6 gab.
-
Siers Mozzarella100 g
-
Parmezāna siers (rīvēts)25 g
-
Zaļumidekorēšanai
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzsilda krāsni uz 220°C
Mazā bļodiņā sajauc sviestu, ķiploku pūderi, oregano,paprikas pulveri, sāli un piparus. Noliek malā.
Kartupeļos iegriež ar nazīti, bet negriež līdz galam. Uztaisa tādas kā kabatiņas.
Ar otiņu katru kartupeli rūpīgi apslaka ar sviesta maisījumu. Katru bekona strēmelīti sagriez 4 daļās. Katrā kabatiņā ieliek bekona šķēli, tad apber ar sieriem.
Cep apmēram 45 minūtes, ik pa laikam var apliet ar sviestiņu, kas izkusis uz cepampannas. Pasniedz ar zaļumiem.