Pildīts kartupelis

  • Gatavošana 55min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Lielie kartupeļi
     3 gab.
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Kausēts sviests
     2 ēdamk.
  • Ķiploku pulveris
     2 tējk.
  • Oregano
     1 tējk.
  • Paprikas pulveris
     0.5 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Bekona strēmeles
      6 gab.
  • Siers Mozzarella
     100 g
  • Parmezāna siers (rīvēts)
     25 g
  • Zaļumi
      dekorēšanai
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni uz 220°C

Mazā bļodiņā sajauc sviestu, ķiploku pūderi, oregano,paprikas pulveri, sāli un piparus. Noliek malā.

Kartupeļos iegriež ar nazīti, bet negriež līdz galam. Uztaisa tādas kā kabatiņas.

Ar otiņu katru kartupeli rūpīgi apslaka ar sviesta maisījumu.  Katru bekona strēmelīti sagriez 4 daļās. Katrā kabatiņā ieliek bekona šķēli, tad apber ar sieriem.

Cep apmēram 45 minūtes, ik pa laikam var apliet ar sviestiņu, kas izkusis uz cepampannas. Pasniedz ar zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes