Sastāvdaļas
-
Ķirbis cepšanai1 gab.
-
Malta liellopa gaļa300 g
-
Burkāns1 gab.
-
Pastinaks1 gab.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Olīveļļa30 ml
-
Buljons280 ml
-
Bulgurs130 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Notīri burkānu, pastinaku un ķiploku, sagriez tos vai sarīvē, smalki.
Apcep tos olīveļļā, pievieno malto gaļu un sautē 2 minūtes.
Pielej buljonu un uzvāri to, pieber bulguru.
Nogriez cepamķirbim cepurīti un izgreb viduci.
Pildi ar maltās gaļas pildījumu un uzliec ķirbim atpakaļ cepurīti, nostiprini ar zobu bakstāmajiem.
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 1 h 210 grādos.
Pasniedz siltu.