Pildīts ķirbis ar bulguru un liellopa gaļu

  • Gatavošana 1h 25min
  • Viegli
Pildīts ķirbis ar bulguru un liellopa gaļu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķirbis cepšanai
     1 gab.
  • Malta liellopa gaļa
     300 g
  • Burkāns
     1 gab.
  • Pastinaks
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Buljons
     280 ml
  • Bulgurs
     130 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Notīri burkānu, pastinaku un ķiploku, sagriez tos vai sarīvē, smalki.

Apcep tos olīveļļā, pievieno malto gaļu un sautē 2 minūtes.

Pielej buljonu un uzvāri to, pieber bulguru.

Nogriez cepamķirbim cepurīti un izgreb viduci.

Pildi ar maltās gaļas pildījumu un uzliec ķirbim atpakaļ cepurīti, nostiprini ar zobu bakstāmajiem.

Cep sakarsētā cepeškrāsnī 1 h 210 grādos.

 

Pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju vafeles

30min • Viegli