Pīles filejas un mango iesmiņi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pīles filejas un mango iesmiņi

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Pīles krūtiņa
     1 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     1 tējk.
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Mango
     1 gab.

Marināde

  • Sojas mērce ar samazinātu sāls daudzumu
     1 ēdamk.
  • Svaigs ingvers (rīvēts)
     0.5 tējk.
  • Ķiploks (kapāts)
     0.5 tējk.
  • Laima sula
     1 tējk.
  • Čili (kapāts)
     0.33 tējk.
  • Mango biezenis
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes.

Pīles filejas ādā nedaudz iegriež. Pannā uzkarsē eļļu, liek filejas ar ādu uz leju. Apcep 1-2 min. no katras puses. Pīli ar ādu uz augšu liek cepeškrāsnī un 12-14 min. cep 180 grādu karstumā. Kad fileja gatava, to atdzesē.

Kamēr pīles fileja gatavojas cepeškrāsnī, var ķerties pie marinādes pagatavošanas, kopā sajaucot visas sastāvdaļas. 

Sagriež filejas plānās, garenās strēmelēs un liek marinādē. Ja ir vēlme, pīles filejai vari noņemt ādu pilnībā. 

Mango sagriež nelielos gabaliņos, un pamīšus kārto uz iesmiem kopā ar pīles filejas gabaliņiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli