Pilngraudu pasta ar tomātu un olīvu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Pilngraudu pasta ar tomātu un olīvu mērci
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu makaroni
     350 g
  • Kazas siers
     120 g
  • Olīvas I Love Eco
     1 sauja (-s)
  • Rukola
     0.5 sauja (-s)
  • Tomātu biezenis I Love Eco
     4 ēdamk.
  • Baziliks
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izvāra makaronus – vāra 1 minūti mazāk, nekā norādīts pagatavošanas instrukcijā.

Sakarsē pannu, ielej tomātu mērci un pievieno makaronus.

Sautē, līdz mērce pielīp makaroniem. Pieliek svaigu rukolu, baziliku, olīvas un pasniedz, pa virsu kārtojot siera gabaliņus.

Ieteikums!


Pēc izvēles vari pievienot arī citu sieru, jūras veltes vai vītinātu gaļu, lai ēdienu padarītu daudzveidīgāku.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli