Piparkūku trifeles

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Piparkūku trifeles

Sastāvdaļas

  • Piparkūku cepumi
     150 g
  • Krēmsiers
     100 g
  • Baltā šokolāde
     150 g
  • Dekori
      pēc izvēles

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Piparkūku trifeles

Cepumus liec blenderī un samaļ drupačās.
Iemaisi krēmsieru un visu kārtīgi samīci.
Mīklai jābūt mitrai, lai veidojot bumbiņas, tās turas kopā.
Veido vienāda izmēra bumbiņas, liec tās uz cepamās pannas vai dēlīša, kas izklāts ar cepampapīru.
Liec ledusskapī uz 30 min., lai sacietē.
Ūdens peldē izkausē balto šokolādi.
Izmantojot zobu bakstāmo kociņu, iemērc katru bumbiņu šokolādē tā, lai šokolāde noklātu visu trifeli.
Liec atpakaļ uz cepamā papīra un nekavējoties apkaisi ar dekoriem.
Atkārto, līdz visas trifeles ir pārklātas un izdekorētas.
Liec ledusskapī uz apmēram 15 min. līdz šokolāde ir sacietējusi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli