Pīrāgu trijotne visām gaumēm - speķa, tunča un sēņu.

  • Gatavošana 2min
  • Vidēji grūti
Pīrāgu trijotne visām gaumēm - speķa, tunča un sēņu.
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

Gaļas pildījums

  • Žāvēta gaļa
     250 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Sāls un pipari
     

Sēņu pildījums

  • Saldētas sēnes
     400 g
  • Sviests
     20 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Provansas garšvielas
     0.5 tējk.
  • 5 piparu maisījums
     0.5 tējk.
  • Siers
     75 g

Tunča pildījums

  • Tuncis savā sulā
     300 g
  • Olas
     2 gabali
  • Sīpols
     1 gabali
  • Siers
     50 g
  • Provansas garšvielas
     0.5 tējk.
  • Citronpipari
     0.5 tējk.
  • Kečups
     5 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sēnes un sīpolus sautē sviestā ar garšvielām.
Atdzesē un pieliek sieru.
Pilda kārtainajā mīklā. Speķa - veido ierastajā formā, tunča - trīsstūros, sēņu - kvadrātos, maliņas aizspiežot ar dakšiņu.
Iedur caurumus augšpusē, tad liek ar cepmapapīru klātā pannā.
Apziež ar sakultu olu un cep 200 grādos sakarsētā krāsnī, līdz brūngani.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Hačapuri

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti