Portobello sēne ar grilētu kamambēru

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti
Portobello sēne ar grilētu kamambēru
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Portobello sēnes
     4 gabali
  • Eļļa
      apslacīšanai
  • Panēts Camambert siers grilēšanai
     1 paciņa (-s)
  • Lēcas
     100 g
  • Sīpols
     0.5 gabali
  • Dzeltenā paprika
     0.25 gabali
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Oak BBq mērce ar mango
     150 g
  • Garšvielas: sāls, pipari, timiāns
      pēc garšas
  • Dekorēšanai sauja rukolas un zaļumu
     1 sauja (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lai Tavas garšu kārpiņas sarosās! Atsvaidzini savu ierasto uzkodu garšu buķeti ar viegli pagatavojamu portobello sēni ar grilētu kamambēra sieru.

Nomazgā sēnes, liec uz cepešpannas, pārslaki ar olīveļļu, pievieno garšvielas. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos, līdz sēnes gatavas.
Gatavo lēcu salātus: novāri lēcas sālsūdenī pēc norādēm uz iepakojuma, uz pannas olīveļļā apcep sīpolu, smalki sagrieztu papriku, tad pievieno lēcas, samaisi.
Grilē sieru uz grila vai cepeškrāsnī 190 grādos aptuveni 5‒10 minūtes, līdz vidus ir izkusis, bet panējums to satur kopā.
Uz sēnēm lej mango mērci, kārto lēcu salātus, pa virsu liec grilēto sieru un vēlreiz pārlej ar mango mērci. Dekorē ar zaļumiem

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli