Portobello sēnes pildītas ar sieru, rīvmaizi un mednieku desiņām

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Portobello sēnes pildītas ar sieru, rīvmaizi un mednieku desiņām
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Portobello sēnes
     8 gabali
  • Mednieku desiņas
     300 g
  • Kausētais siers
     200 g
  • Rīvmaize
     75 g
  • Vidusjūras garšviela
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 grādiem.
Ja sēnēm klāt ir kātiņš, izgriez to.
Sēnes liec uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepampapīrs.
Sīki sakapā mednieku desiņas un sēņu kātiņus.
Bļodiņā samaisi desu un sēnes ar sieru un rīvmaizi.
Piepildi sēnes un uzkaisi garšvielas.
Cep, līdz virsiņa burbuļo – apmēram 20 minūtes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes