Portobello sēņu "steiks"

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Portobello sēņu "steiks"
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Portobello sēnes
     4 gab.
  • Ķiploks
     5 daiva (-s)
  • Timiāna zariņi
     5 gab.
  • Augu tauku krēms Naturli Bio
     2 ēdamk.
  • Vorčesteras mērce
     2 ēdamk.
  • Sāls un pipari
      Pēc garšas
  • Eļļa
      Cepšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sēnēm nogriez kātiņus un liec sakarsētā pannā cepties.
Kad sēnes nedaudz brūnas no abām pusēm, pievieno pannā ķiploku daiviņas, timiānu un augu tauku krēmu.
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Sēnes nedaudz pasautē un pēdējā minūtē pārlej ar Vusteršīras mērci.
Pārliec sēnes ar visu šķidrumu, ķiplokiem un timiānu cepampannā un cep krāsnī 15 minūtes 180 grādos.

Līdzīgas receptes

Klasiskais rasols

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Citrusaugļu salāti

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes