Pupiņu čili

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gab.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Konservēta kukurūza
     140 g
  • Sarkanās pupiņas
     240 g
  • Pupiņas tomātu mērcē
     200 g
  • Sarkanais čili pipars
     0.5 gabali
  • Tomāts (liels)
     1 gab.
  • Tomātu mērce
     1.5 ēdamk.
  • Saldā čili mērce
     1 ēdamk.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Rīvēts vegānais siers
     50 g
  • Rīsi (pasniegšanai)
     500 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pupiņu čili

Pannā apcep sīpolu līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno sasmalcinātu čili piparu, papriku un uz lēnas uguns sautē.
Pēc laika pievieno abu veidu pupiņas un gabaliņos sagrieztu tomātu. Turpini sautēt.
Beigās pievieno kukurūzu un abas mērces. Samaisi, karsē līdz pirmajam burbulim.
Pasniedz ar rīsiem, smalki sakapātiem zaļumie un rīvētu vegāno sieru.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes